| Georgicuță a întrebat:

Salut am un HDD 500gb 5400rpm si 2 partitii C si D. In C am Windowsul (7 x64) iar in D diverse(muzica,jocuri,filme, download etc.). Intrebarea este:As putea instala Windows 8 RP in partitia D,dar fara sa sterg jocurile, muzica si celelalte? Adica in C sa am Win 7 si in D Win 8. Daca ar merge as putea alege la boot, cand ii dau F8, dintre Win 7 si Win 8? Oricum nu vreau sa tin mai mult de 2-3 zile Win 8. Vreau doar sa vad si eu cum e si atat, astept Full-ul.

7 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Păi de ce nu încerci să îl virtualizezi dacă tot nu vrei să îl ții mai mult de cât de o testare două.Ca și softuri de virualizare sau așă numitele mașini vertuale recomand virtual box dacă ai Linux sî pentru Windows ambele din care cel mai potrivit mi se pare VmWare Player.Creezi o mașînă virtuală, instalezi Jamurile lui Gates în ea, îl, testezi și apooi o poți șterge când vrei de acolo.Succes

| Georgicuță explică (pentru DeyCj):

Nu merge.La virtualbox imi da o eroare si la wmvare aleg imaginea iso si in liste nu are decat pana la Windows 7, ii dau Others si imi spune ca nu imi gaseste sistemul de operare de pe iso.

| DeyCj a răspuns (pentru Georgicuță):

Descarcă componentele programului. Și ca sistem selectează Windows 7 că tot Windows 7 îi numa că are o altă pălărie adică drăcia aia de „start sau ce o mai fi"

Mda.Am selectat Win 7 si imi spune ca nu poate citi product key.Am lasat product key gol pe urma am luat product key de pe site Microsoft de la wndows 8 si am incercat si cu product key original, pe care mi l-a dat la laptop.

| DeyCj a răspuns (pentru Georgicuță):

Păi este serial-ul pe site-ul Microsoft-ului.Dar da, merge și cu serial de Windows 7 am testat asta și a funcționat, oricum nu știu dacă ai observat că dacă nu îți faci cont pe Windows live mail nu poți instala sistemul, ceea ce se subînțelege că era yahoo Messenger se va înceia, o dată cu aprația Windows 8 ceea ce va face apropierea de Linux șî mai rapidă în defavoare Microsoft-ului.

L-am instalat normal.Nu am vrut, am vrut pe alta partitie dar i-am dat Next, Next, Next si nu m-am mai oprit laughing. Dar mi-au ramas aplicatiile vechi si am si windows 7 redenumit windows old.

| SmokeyEye a răspuns:

Cu partition magic imparti D in D si E, in D iti lasi tot ce aveai iar in E ( te interesezi cat spatiu ocupa windows 8, ca sa iti ajunga, dar cam 15-20 Gb cu tot cu drivere ar fi suficient) instalezi softul de operare.