Nu... prea
nici macar ram, ar trebui sa iei de la eMAG sau ceva asemanator, sa testezi daca nu ai probleme de compatibilitate si sa le duci inapoi daca ai
oricum trebuie sa cauti ddr 2 la 800MHz (daca nu e ddr DOI, atunci nu o sa poti sa infigi)
iar placa video (presupun ca nu vrei o chestie slaba, ca deja are on-board) ai doua probleme GRAVE:
2. sursa trebuie sa faca fata si sigur ca la calc ala e o sursa slaba
insa pe primul loc e faptul ca pe o placa de baza cu ddr2 ai sigur PCIx 1.0, posibil 1.1... incredibil de mica probabilitatea sa ai 2.0 (numeri pe degetele de la o mana cate placi de baza au avut 2.0 si ddr2), iar toate placile video bune din ziua de azi sunt pcie30, care inseamna nu numai gatuire de performanta, dar mai mult, probabilitate enorma de incompatibilitate (am trait asta, si am avut crash-uri IN DRACI)
Hai bre' ca nu-i greu. Am facut cercetari exhaustive care or luat fix un minut:
http://www.cnet.com/......ne-series/
Ignora ca ala e cu E8500, e acelasi drac. O sa vezi acolo ca are DDR2 SDRAM - non-ECC 800 MHz PC2-6400 si un slot PCIe x16 - full-height da' nu zice ce generatie e. Asta va trebui sa o lamuresti tu, mai faci o cautare pe istoric generatii PCIe, vezi cand a aparut sistemul tau si in functie de asta si eventual de chipset te orientezi si iti dai seama.