| Mainbug a întrebat:

Am un Huawei p10lite si am un bug la el. Nu l-am avut de la inceput. Am la niste contacte din agenda setate poza de profil si cand primesc mesaj de la respectivele persoane nu mai apare poza lor. Apare iconita goala ca si cum nu are poza, desi cand ma suna apare. Am dat si un reset fortat, am luat legatura si cu cei de la Huawei si tot nimic. Au zis sa astept update la Android 8 ca poate se remediaza. De la ce poate fi? De 3 saptamani cam face asa

5 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Daca la unele persoane apar pozele, iar la altii nu, atunci verifica profilele din agenda, compara-le care este diferenta.

Daca la nici o persoana nu apar pozele, atunci verifica setarile generale ale mesajelor.

Probabil ai bifat /debifat ceva, si nu ti-ai dat seama imediat de consecinte... happy

| Mainbug explică (pentru Bula):

Pai am 6 contacte cu poza. De la orice as primi din cei 6, nu apare poza. Sunt momente cand mai apare cand primesc mesaj, dar de cele mai mult ori nu apare. si la setari nu prea gasesc, nu prea sunt optiuni la mesagerie.

| Bula a răspuns (pentru Mainbug):

Ai putea incerca o resetare de fabrica, dar se vor sterge toate setarile si aplicatiile noi instalate de tine, va trebui sa le refaci.

| Mainbug explică (pentru Bula):

Am facut asta si tot persista bugul. Astept sa primesc un update ceva. Nu stiu ce a patit ca nu a fost asa de la inceput

| Bula a răspuns (pentru Mainbug):

Mergi la un service de telefoane, poate ei gasesc mai repede seatarea necesara.