| KennySKRILLEX a întrebat:

Salut, am un iphone 3g si mi se duce foarte repede bateria, adica in 10 minute daca ma joc e gata laughing, mi-am dat seama trebuie sa o schimb dar, de incarcat se incarca doar de la pc nu si de la priza stie cineva dc? home button-ul se apasa mai greu si fiind deasupra mufei credeti ca ar afecta cu ceva? vreau sa stiu cat costa sa repar bateria si home button-ul. FUNDA!

5 răspunsuri:
| gocops a răspuns:

Se incarca doar la pc? adica are cablu usb iti trebuie un fel de priza in care sa pui acel usb du-te la media galaxy sau undeva ofcial Apple si o sa gasesti o chestie de aia
acum cu bateria hmmm ai incercat sa dai luminozitatea mai mica si sa mai inchizi prostiile cum ar fi wifi si bluetooth iar home botton-ul il repari de asemenea de la un centru oficial Apple fundabig grin

| uNICKu a răspuns:

Aceeasi problema o am si eu, bateria e gata, a tinut destul din 2008 cand a fost fabricat 3g-urile happy,problema la home button e de la cazatura, si poate fi rezolvata doar prin schimbare, si costa in jur de 50 de lei, eu i-am schimbat touch-ul si butonul cu 150 lei, urmeaza sa-i schimb bateria...bafta

| Curious1324 a răspuns:

Cumpara un adaptor. Asa mii s-a intamplat si mie, s-a stricat adaptorul. Telefonul tau are virușii din cauza PC-ului.
Tre' sa-l repari

| Dodooooo a răspuns:

De cand il ai?

| KennySKRILLEX explică:

3g`urile sunt fabricate prin 2006 3gs`urile au inceput sa se fabrice in 2008, gocops n-ai inteles am incarcator complet cu adaptorul care`l bag in priza si tot dar in fine. si faza cu home button`ul stiu costa in jur de 40 de ron dar ziceam daca afecteaza oare partea de incarcare poate nu incarca toata baterie cine stie. am sa il duc la o verificare la un service si o sa vad. miha -nu-l am de mult timp dar autonomia bateriei s-a diminuat in timp inainte tinea acum nu stiu ce are oricum mai astept rasp.