Acolo unde îți cere contul bancar, exista si varianta none si nu platesti nimic. Descarci aplicatii gratis.
Eu nu am iPhone, am iPad, dar cred ca este asemanator. Presupun ca ai pe iPhone - ul tau app store:este un magazin de aplicații. Îți alegi de acolo ce aplicatie vrei sa descarci si dai click pe preț sau pe free dacă este gratis si apoi instal. Si cam asta e tot. Aplicatia se descarca si instaleaza singura. Problemae ca trebuie sa ai un ID Apple ca sa poți sa descarci aplicatii. Dacă este prima data când descarci, atunci o sa te intrebe dacă vrei sa folosesti un ID deja existent sau dacă vrei sa îți faci unul. Trebuie sa completezi niște date când îți faci unul nou, printre care si un cont bancar in cazul in care vrei sa cumperi aplicatii, dar nu e neaparat. Poți sa alegi varianta "none" si sa descarci doar aplicatii gratis. Sper ca ai înțeles din ce ti-am explicat, dacă ai vreo nelamurire intraba.
Problema este ca nu am de gand sa dau bani pentru niste aplicatii nu isi au rostul bani stricati aiurea, nu am nici-un id pentru ca imi cerea si cont bancar adica, card si nu am card
Mersi mult mi-ai fost de ajutor
Acolo unde îți cere contul bancar, exista si varianta none si nu platesti nimic. Descarci aplicatii gratis.
Lavinia_Cristina_ întreabă: