| Maxxyy a întrebat:

am un iPhone se achiziționat acum un an, problema este ca se descarcă foarte repede, are iOS actualizat de curând 12.1.2,nivelul de uzura a bateriei este de 89% asa il am de acum doua luni cu nivelul asta si a tinut perfect dar de-o saptamana nivelul a ramas de 89% si se descarcă foarte repede, ce imi sfătuiți sa fac in afară de a achimba bateria?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar nu ai ce să-i faci altceva. Bateria este uzată, încearcă doar să elimini aplicațiile care consumă multă baterie rulând fără să le folosești. Folosește mult modul "economisire baterie", pe mine chiar mă ajută, iar dacă îl bagi la încărcat, lasă-l să se încarce până la 100% și nu-l utiliza decât după ce se încarcă full. Și pune-l să se încarce când chiar e descărcat - de la 5% în jos, altfel nu are rost. De salvat nu ai ce să salvezi, doar să tragi de baterie cât poți prin ce ți-am zis...

1 răspuns:
| Predan_Davidmarian_1997 a răspuns:

Mergi la un service să îți facă niște teste la baterie. Dar în primul rând trebuia să știi că iphonurile iarna rămân fără baterie instant deoarece nu sunt rezistente la frig. Deci dacă îl scoți afara unde sunt sa zicem -2°C, bateria scade vreo 50%