Si eu am gta san andreas cu processor de 1. 7 si imi merge bine acum deoarece am intrat in optiuni in display setup in fx quality si i-am dat low
Jocurile cu textura mai buna necesita RAM-ul si placa video mai mare, eu am un laptop la care am doar 1 gb RAM, imi face fite, acum 2 luni, cand apasam click dreapta pe my computer si selectam properties imi scria ca am 0, 99gbofRAM.Acum imi scrie ca am 1. 99gb RAM dar tot la fel merge.Cine stie ce e de facut sa ma contacteze la criss_urs10
E de la joc (poate sunt probleme de la el), de la driverul de la placa video (recomand ultimul driver), sau de la DirectX, va recomand sa setati urmatoarea resolutie 640x480x16 (rezolutia la joc o setati din Obtions>Display Setup>Advanced
Cred ca stiu de ce iti merge saca dat intra la optiuni la video dai pe low si vezi ca arata ceva ca un volum il pui me 0 il dai in spate.
Asculta-ma te rog si eu am avut problema asta si am calculator bun placa nVIDIA ge force 4 gb ram etc e nu nonteaza da oricum daca vrei sa repari gta sa intra in manager aplicatii(dai alt+ctrl+delete)si cauti acolo rundll32.exe dupa ce l-ai gasit dai click dreapta pe el si dai stabilire prioritate si i dai la prioritate minima, o sa-ti mearga gta sa dar daca nu iti merge nici asa inseamna ca ai calculator slab.bafta
Salut! Cam slab placa video pentru acest joc dar iti dau o solutie. Intra in joc, du-te la setari video-advanced si schimba rezolutia dao cam la 640x480 si dai totul la low. Daca ai nelamurari conteacteazama la id daniel_yo66@yahoo.com.Bafta funda?
Frate ai un pc praf chiar un android are 1 gb ram eu am 4 si etc merge cu viteza lumini. ia-ti de 4 ram apropo am vazut ca cerinte recomandate la gta 5 cand o aparea sunt de 4 gb ram! ia-ti 4 gb ram!
FloFlorentina întreabă: