Ar putea fi o problema legata de "power settings" si de driverele video instalate. Cu laptopul conectat la retea se intra in "power settings" si acolo se modifica optiunile legate de "display".
La fel, e posibil sa fie ceva legat si de driverele placii video. Se pot incerca diverse variante de drivere, mai noi, mai vechi, pana se gasesc niste drivere care merg bine.
Am patit ceva asemanator pe un laptop. Am instalat windows 10 si acesta isi instala singur driverele pe care le dorea el, chiar daca am dat toate comenzile necesare pentru a pastra driverele care erau bune. Cu driverele pe care le punea, luminozitatea ecranului nu avea o variatie continua a luminozitatii corespunzatoare reglajului luminozitatii ci sarea intre 2 extreme: cum dadeam lumina mai tare, sarea la maxim de nu te puteai uita la monitor de stralucitor ce era, iar cand dadeam luminozitatea mai mica, sarea la zero, de se vedea ce e pe ecran numai in lumina puternica din exterior, deci imaginea era, dar lumina din spatele ecranului era oprita complet. Daca puneam drivere bune, mergea cateva minute pana ce isi facea update la drivere proaste din nou.
Am reinstalat alt w10 si a mers mai bine, dar isi facea cam multe update-uri, cred ca inlocuia toate fisierele ca dura ore intregi, asa incat am sters si acel w10 si am lasat w7. In viitor, cand voi avea timp, probabil ca voi instala si un w10 din nou, insa parca tot w7 e mai stabil si mai potrivit.
Lavinia_Cristina_ întreabă: