Buna ziua
Ai verificat daca merge pe 64biti? poate si ai probleme cu placa video
Eu unu iti recomand avast ca antivirus sau kav(kasperky)
Poate ca ai luat vreun virus
Da scanare online
Poate ai luat acele spyware-uri cu omiga-plus, mystartsearch, websearrch etc cauta sa descarci spyware hunter
S-au terminat toate update-urile de instalat?
Cu 3 gb ram trebuia sa instalezi un windows de 32 bit.
versiunea ultimate sau enterprise iti ingreuneaza laptopul sau pc.
e prostia ce o fac toti: ultimate suna mai frumos decat professional sau home premium.
update trebuie sa il faci, insa fara sa folosesti pc in timp ce isi face update. si trebuie sa intelegi ca actualizarile nu se vor instala in cateva momente.
in plus, inainte de a instala jocurile instaleaza complemente si programe necesare.
Eu am obiceiul sa fac update. intotdeauna e mai benefic sa ai un sistem operativ la zi. in plus am inteles ca esti gamer. multe instalari, si jocuri insusi au nevoie de actualizari importante. tu decizi. eu merg pe ideea de a instala macar actualizarile importante si necesare pentru un bun functionament.
Nu sunt chiar un gamer inrait, insa am dat peste 2-3 jocuri (euro truck simulator 2, car mechanic -foarte fain si fishing northern europe) care mi se par interesante si as vrea sa le joc, insa nu pot din cauza lagului. am instalat in seara asta win 7 home premium 86x si tot au lag (in afara de ultimul joc, insa cand am iesit din el am primit si un bsod cu eroarea nvlddmkm.sys).
Bsod e dat de o incompatibilitate. atat a unui component pc cat si a unui program, driver, etc. intrucat tu nu ai schimbat nimic la pc si spui ca inainte nu ai avut probleme, posibil ca ai instalat un driver ce nu e compatibil. cand iti da bsod pe ecranul albastru, al doilea rand sus, iti scrie ceva cu litere mari. trebuie sa imi zici ce scrie. iti da timp sa citesti inainte sa se restarteze pc.
partea de lag poate sa fie de asemenea de la driverul graficii, lipsa unor actualizari tip Framework, configurare pc.
Updaturile facute de windows iti ingreuneaza computerul, al tau este deja destul de slab si cu acele updateuri ai facut o greseala cam mare