| usAlexGTX a întrebat:

Am un laptop Asus vivo book cu o placa video nVIDIA geforce mx250. Cand intru in nVIDIA control panel eu am acolo doar 3d settings. Normal ar trebui sa am si display settings si video settings si multe altele. Am cautat o gramada si pe toate tutorialele toti spuneau sa fac update la drivere. Am facut update de 5 ori la drivere si am resetat windowsul de 3 ori si tot nu se rezolva problema. chiar am nevoie de ajutor. Multumesc anticipat, dau Funda!

7 răspunsuri:
| flixbuster a răspuns:

Ia driver pentru placa video direct de la NVIDIA, versiunea de pe Windows Update in general nu are toate functionalitatile ci doar pe cele necesare ca sa mearga Windows bine cu placa video.

| usAlexGTX explică (pentru flixbuster):

Deci ce trebuie sa fac ca sa am toate optiunile in Control Panel?

| flixbuster a răspuns (pentru usAlexGTX):

Ce versiune de driver ai instalata si de unde l-ai luat?

| Jukosto a răspuns:

Dezinstaleaza tot de la nVidia, da restart, instaleaza driverul iar, si vezi daca merge asa.

| usAlexGTX explică (pentru Jukosto):

Cum dezinstalez tot de la nVIDIA? poti sa imi explici tu sau sa imi dai link de la ceva tutorial?

| Jukosto a răspuns (pentru usAlexGTX):

Cel mai usor ar fi sa iti instalezi CCleaner Free.
https://www.ccleaner.com/ccleaner
Apoi il instalezi, intri la "Tools", si cauta tot ce ii cu nVidia in nume si da uninstall, apoi mergi la "Registry", da "Scan for Issues", apoi "Fix selected Issues...", da pe "No" cand iti apare ceva de backup, apoi "Fix All Selected Issues".

Restart, si instaleaza driverul.

| usAlexGTX explică (pentru Jukosto):

Am urmat toti pasii corect si nu a functionat. Cica, Cica!