| Defender a întrebat:

Salut, am un laptop cu memoria de 2gb ram, procesor de 2.30 Ghz Dual-core si placa de aproximativ 796 MB. Problema este ca eu am windows 7 ultimate pe 34 bit nu pe 64 bit, vreau sa stiu daca ma devantajeaza la jocuri ca il am pe 34 de bit si nu pe 64 de bit rulau jocurile mai bine?

Răspuns Câştigător
| Anonim0100 a răspuns:

Da te avantajeaza si eu am Windows 7 (Ultimade 32) mai mult de 3 gb nu vede varianta 32 cea ce e bine in cazul nostru varianta de 64 se pune peste 4 gb ram daca ai daca nu ramai la 32! bafta ps: Parca ca-m putin 2 gb pentru jocuri si w7 si placa onboard nu?

2 răspunsuri:
| alecx4music a răspuns:

Pe 64 de biti se poate sa nici nu iti mearga toate jocurile. De fapt, pentru a functiona pe 64 de biti, un program sau un joc trebuie sa fie special creat. Daca nu este facut pentru 64 biti, va rula exact ca unul pentru 32. Este indicat sa ai sistem de operare x64 atunci cand randezi ceva, de exemplu filmari, sau grafica 3d. Cam asa sta treaba cu cei 64 de biti...

| laptopnews a răspuns:

Vezi aici ce versiune de Windows 7 poti instala pe laptop-ul tau! Pentru acasa e recomandat Home Premium! Succes!
http://laptopnews.ro/......l-meu.html