Nu poti. daca ai avut un windows preinstalat trebuia sa iti realizezi dvd-urile de siguranta cu copia sistemului de operare ce a venit de la fabricant.
daca nu ai facut asta poti suna la Microsoft si dupa multe minute vorbite si o multime de nervi, e posibil sa iti dea un link de download si key pentru o licenta, asta dupa ce dovedesti ca laptopul respectiv e al tau si ca ai avut pe el o licenta reala.
poti de asemenea sa iti descarci un windows si sa il activezi. cred ca varianta a doua contine mai putin timp pierdut si convorbiri telefonice.
Nu se poate aplica key din nou dar ai putea sa cumperi alt windows sau mai simplu sa descarci versiunea de winodws 7 home si sa o instalezi dupa care o sa iti ceara sa activezi windowsu, aia o poti face cu windows loader e foarte simplu eu am de 8 luni windowsu de genu activat cu loader si inca meege perfect. Asta depinde si de cum il instalezi
Depinde.Dacă windows-ul furat nu a scris date în bios, da, dacă era activat ilegal cu tot felul de prostii sau ai nimerit unul contrafăcut ai șanse mari să nu mai poți face asta numai cu o rescriere de bios.Succes
MadalinMatei întreabă: