Dacă ai Windows 10, 8 sau 8.1, nu trebuie să instalezi nimic pentru camera WEB. Ea ar trebui să meargă din prima. Poți să o testezi pe fel și fel de site-uri.
Nu-I musai sa iti instaleze driverul, daca nu il gaseste, tocmai de aceea producatorii recomanda mai nou sa fie instalate ultimele drivere de pe site-ul oficial, ca sa tii minte!
Acel model de laptop nu are cine știe ce senzor. Dacă nu funcționează cu driver-ul generic care este instalat de către sistemul de operare (în special Windows 10) înseamnă că e posibilă varianta spusă de dumneavoastră, în care camera nu a fost conectată la placa de bază sau însuși camera este defectă.
Am avut 2 Lenovo care, la unu dupa maxim o zi i-a picat iluminarea la display si l-am trimis sa-mi dea banii inapoi, iar la al 2-lea identic, a fost camera web, care practic, era sus, dar nu era legata la placa de baza, so... l-am dat inapoi, mare grija sa nu fie si al tau la fel.
Daca nu te pricepi manual sa cauti driver-ele necesare, uite un program care este usor de folosit: https://drp.su/en
Va multumesc pentru ajutor. Cred ca web-ul enu e legat sau e stricat, pentru ca ma pricep cat de cat la windows si drivere si am incercat toate variantele posibile. urmeaza sa imi desfac laptopul sa vad