Salut! Dul la garantie dar te va costa, deoarece defectul este provocat de tine, tu ai rupt mufa, ăsta nu e defect de fabricant, daca era displayul ars de la sine sau probleme cu unitatea dvd atunci da, ti l schimba sau repara gratuit, asa te costă si atentie nu il face nimeni pe loc, il lasi acolo citeva ore sau zile, depinde ce timp au ăia din service.
Dar cum a cazut mufa aia? ca nu e din plastilină, ai tras tu ca ăla de ea ai rupto din laptop? sau e mufa de la alimentator? Ca daca e din laptop ruptă poate ai bulit si placa daca ai tras ca ciobanul de ea, deci care mufă ai rupt o? Aia din laptop? sau mufa de la incărcatorul laptopului?
Cand il duci la reparatie trebuie sa te astepti sa si platesti bani, nu crezi? Toate servicile se platesc.
Daca cei de la service constata ca ai stricat tu mufa, o schimba dar trebuie sa platesti. daca poti sa ii convingi ca s-a "defectat" singura, atunci trebuie sa o repare gratuit.
Cum sa platesc dac e in garantie? Chiar nu ganditi? L am dus si l am lasat acolo la ei si o sa ma duc peste cateva zile sa vad ce au spus am rupt ope cea din laptop. Laptopul merge fara probleme.