| Nikolaus a întrebat:

Salut.

Am un laptop mai vechi care nu prea imi indeplineste standardele in acest moment. Ma gandeam poate pot sa-l fac mai bun eu insumi cumparandu-i componente noi, gen mai mult RAM, placa video dedicata (nu integrata, cum are acum) si un procesor nou?

Am citit undeva ca nu poti schimba componentele nu stiu cand la un laptop sau chiar nu mai retin ce zicea acel individ dar intrebarea este daca pot intr-adevar sa cumpar componente si sa le inlocuiesc pe acestea cu care a venit acum cativa ani cand l-am cumparat si sa fac laptopul mult mai performant? happy

Tocmai ce l-am desfacut acum 20 de minute, m-am uitat prin el, nu prea ma pricep, tot ce am gasit a fost memoria ram cu 2 sloturi si ceva LAN cu inca ceva langa el care ardea, pur si simplu... Stiti cumva unde e situata placa video si procesorul? Imi puteti explica scriind?

Merci multwinking.

3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Il desfaci fara sa ai habar? Decat sa cumperi componente mai bine iti iei altul nou.Pretul este cam acelasi.

| K0sti a răspuns:

Laptopul nu e Desktop!

| lpavel a răspuns:

NU se poate schimba nimic, numai ramii si HDD-ul! Daca vrei sa schimbi placa video, procesor atunci va trebui sa schimbi si placa de baza pentru ca aceste componente sunt sudate pe placa si nu se pot schimba separat! Bafta!