| xRadu a întrebat:

Salut, am un laptop msi cx500, dual-core 2.30 GHz, 4 GB(rami), placa video ATI Radeon hd4330, mi-am instala windows 8 profesional, se instaleaza toate driverele perfect, la fell si programele, dar de exemplu la messenger cand incerc sa ma conectez imi intra in messenger dar dupa aia se blocheaza tot, doar cursorul de la mouse pot sa-l mai misc, se blocheaza cam 3-4 min...si nu neaparat la messenger se blocheaza mai face asa si la alte programe, nu cred ca e din cauza incompatibilitatii. help

Răspuns Câştigător
| tr3ig a răspuns:

Baga dracu 7 pe el ca nu esti tu om de 8 si nu ai ce face cu 8. baga 7-le ca e mai stabil si nu te cocalarii atat ca nu esti mai interesant daca instalezi un win nou aparut, nu te plac gagicile mai mult sa stiiwinking

4 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Nu dară că e din cauza că probabil ai apelat la serveru ăla unde toți vreți invitații și l-ai decărcat de acolo.Ăla numa Windows nu e că e ceva mizerie contrafăcută(a nu se confunda cu pairetată că nu îi tot una). Verifică cpu-ul să nu îți fie pe 100% constant.De regulă asta cauzează înghețarea sistemului și aplicațiilor.Succes

| xRadu explică (pentru DeyCj):

Daca te referi la file***t.ro, nu de acolo l-am luat ci de pe alt site, si cpu-ul nu e 100% e scazut muult

| relian a răspuns:

Eu am windowsul luat de acolo si de pe el acum scriu.Merge struna abslout perfect.Cine spune ca nu stiu ce mizerie este, vorbeste asa din auzite.Eu am stat si am citit multe chestii pe aici si cite si mai cite probleme si am ajuns la concluzia ca cei care scriu pe aici nu instaleaza windowsul asa cum trebuie.Alta explicatie nu vad.Mai vad ca faceti nu stiu cite partitii si asa mai departe pentru ce? Cu ce va ajuta acele partitii sincer stau si ma minunez. Uite ce iti pot spune.In America toate calculatoarele vin cu windowsul instalat pe ele, indiferent ce calculator este.Nu exista calc fara windows pe ele la vinzare.Ei ce vreau sa zic este ca toate dar absolut toate au doar o singura partitie si atit.Rar mai gasesti calc sa aiba 2 partitii. Vremurile alea au fost cindva era ceva un fel de moft ca de ajutat nu te ajuta cu nimic daca ai 3 sau 4 partitii.Ba as zice ca mai rau te incurca si chiar face calculatorul mai slow.Deci eu la concluzia asta am ajuns ca voi cei care puneti pe aici intrebari nu instalati corect acel windows.La mine na existat sa imi faca probleme nici un windows niciodata.Si nu ma ocup de reparat calculatoare, doar asa pentru mine sau amici, daca imi cer ajutorul.Atita timp cit instalezi windowsul plecind din bios nu are cum sa iti dea erori dupa sau mai stiu eu ce alte probleme.Un windows instalat fresh e sfint.Eu am incercat toate windowsurile si de care vreti voi si de unde vreti si toate au mers.Deci cam asa sta treaba zic eu.Si niciodata nu am controlat cpu sa vad merge la 100% sau mai stiu eu ce alte chestii.Atita timp cit calc merge struna nu vad ce sa mai controlezi. Daca vreau las calculatorul non stop nu il inchid niciodata si nu am nici o problema niciodata chiar cu acele windowsuri ce unia le zic ca nu-s bune.Deci parerea mea este sa razi tot de pe hard dar absolut tot cu formatare si dupa instaleaza windows fresh plecind din bios cu schimbarea setarii de acolo sa plece dupa dvd si dupa instalezi.Si te asigur ca nu o s a ai nici o problema.Nu sa faci o mie de partitii ca nu te ajuta cu nimic nici pe tine si nici calculatorul nu merge mai bine.

| xRadu explică (pentru relian):

Daca ai putea sa imi dai si mie linkul de pe care l-ai luat, ti-as da funda...ms!