| Lin_Cata_1997_dPbU a întrebat:

Salut, am un laptop msi, second hand cumparat, problema e ca nu imi este instalată placa video, am incercat sa instalez nVIDIA tot ce se poate, dar nu merge, cica nu e instalată placa video. Nici la dxdiag nu o gasesc. Ce ar putea fi problema?

5 răspunsuri:
| CM7YRE a răspuns:

Care e mai exact mesajul? Verifica cu 3dchip, driver easy sau orice alt fel de program similar, si o sa o poti instala; sunt 3 tipuri in general: Nvidia, Ati si Intel. Verifica pe site-ul fiecaruia. ce model de laptop e, sau pune un serial number ceva ori verifica pe site-ul producatorului.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

De ce crezi ca l-a vandut ala de ti l-a dat? Cand iti mai trebuie un laptop second hand ia-l dintr-un magazin. Acolo se asigura garantie 6-12 luni.

| flixbuster a răspuns:

Poate ca ai placa video AMDwinking

Zi si tu ce model exact de laptop e (nu doar firma, modelul - de obicei il gasesti in BIOS/UEFI daca pe el nu mai e scris pe vreo eticheta).

| deedlebag001 a răspuns:

Fii atent cum sa faci.

scrie in search jos la iconita de windows "dxdiag" si dupa dai enter dupa yes. o sa iti apara mai multe ferestre. la "system model" o sa ai numele laptop-ului tau.
is doua variante. ori iti scrie numele complet ( ex: HP 820 g1) ori ceva litere si cifre (8fn2jf)
copiezi ce scrie acolo si il bagi in google. daca stii modelul, il bagi in google si scrii dupa specs (ex HP 820 g1 specs) si o sa iti arate specificatii exacte despre model. poate unele au placa video dedicate altele nu. vezi exact ce placa ai, descarci driver, ole.

2. intri in "device manager" dupa dai la Display Adapters. daca ai doua, inseamna ca ai doua placi video. una integrata si una dedicata. daca iti apare doar una, inseamna ca nu ai placa video dedicata

| Lin_Cata_1997_dPbU explică:

Am.laptop msi, placa nVIDIA cuda gt520m, cum o gasesc în bios?