| olimpus10 a întrebat:

Salut, am un laptop nitro 5 care nu se incarca, ultima data l-am deschis am conectat incarcatorul am observad ca nu se aprindea beculetul care apare cand incarca dar nu mi-am dat seama ca e grav, s-a descarcat de tot si acum nu mai merge, el cat a avut baterie a functionat, am verificat incarcatorul si merge la alt laptop, ce ar putea fi? Mufele sunt ok si la laptop si incarcator, are aproximativ 2 ani jumate, sa fi murit bateria? Unele laptopuri merg conectate la sursa de curent chiar daca nu este bateria ok, al meu ce poate avea

9 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Probabil nu face contact mufa incarcatorului in laptop.
Daca nu se aprinde nici un beculet pe laptop cand conectezi la curent alimentatorul, atunci prima data trebuie miscate mufele, iar daca nu se gaseste locatia-problema, atunci trebuie masurata tensiunea de iesire de la mufa incarcatorului.

| olimpus10 explică (pentru Bula):

Incarcatorul functioneaza, l-am testat cu un alt laptop, iar mufa de la laptop am schimbat-o, este noua, sunt curios daca modelul acesta de laptop merge fara baterie, sa stiu daca bateria e problema, bateria costa peste 200 de lei si nu as dori sa arunc cu bani

| Bula a răspuns (pentru olimpus10):

Daca tu ai schimbat mufa de la laptop, atunci e posibil sa nu fi legat firele unde trebuie.
Du-l la un electronist /service!

| olimpus10 explică (pentru Bula):

Am sa il duc daca nu ii dau de capat, ideea e ca nu prea ai cum sa montezi mufa gresit, e ca si cum ai incerca sa bagi un stick, nu intra decat in pozitia corecta oricat ai incerca, mufele sunt facute sa intre doar într-o singura pozitie

| Bula a răspuns (pentru olimpus10):

Poate mufa nu face contact sau s-a rupt careva fir.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Foloseste l in priză, scoate i bateria din el.

| olimpus10 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Este o baterie Li-Ion, incorporata, ma gandesc ca fara baterie buna nu merge, am incercat si cu ea scoasa

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru olimpus10):

Si cu ea scoasa merge?

| olimpus10 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Nu