| Leonard333 a întrebat:

Am un laptop si nu stiu cum sa fac semnul egal (=). Apas pe shift si dau pe el si imi da o paranteza. Va rog spuneti cum sa fac semnul egal.

6 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu stiu ce laptop ai, la mine (Acer 5750G) semnul egal este pe al doilea rand de taste, incepand de sus si nu trebuie sa apas si Shift. Din cate imi amintesc si pe alte tastaturi semnul egal este tot asa situat.

| Leonard333 explică (pentru Ioandelasal):

Am laptop Asus si semnul e pe cifra 0

| Ioandelasal a răspuns (pentru Leonard333):

Probabil ca tastatura nu mai este pe engleza.

| dannyel86 a răspuns:

Incearca si fara Shift. Daca nu apare "=", e posibil sa fi schimbat configuratia tastaturii (ca atunci cand scrii cu diacritice)
Incearca tastele cu semne si cifre de pe tastatura laptopului (cu si fara Shift). Una din ele trebuie sa fie si pentru semnul "egal" cautat de tine.

| flixbuster a răspuns:

Trebuie ca layout-ul setat in Windows pentru tastatura sa corespunda cu layout-ul fizic al tastaturii. Astfel, daca ai tastatura cu layout RO pe laptop asa trebuie pus si in Windows ca sa se pupe ce tastezi dupa cum vezi pe taste cu ce apare efectiv pe ecran.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut! Daca ai Layout "QWERTY", pentru a optine semnul "egal" apesi fara shift pe ultima tasta pana la delete de pe randul cu numere. Sper ca te am ajutat!