| mihai17998 a întrebat:

Am un laptop Toshiba Satellite si cand il aprind mi se restarteaza automat de vreo 5-6 ori sau mi se face imagine albastra si nu se mai vede nimica.Ce pot face in afara de schimbarea windowsului.Pot instala vreun program ceva? Plzz dau funda

Răspuns Câştigător
| FkThRz a răspuns:

Ma tem sa iti spun, dar ai fi avut noroc sa trebuiasca doar sa instalezi windowsul, desigur, poti incerca si aceasta varianta, dar din moment ce se intampla ceea ce ai spus sunt 90% sigur ca este din cauza Hardisk-ului.sad Probabil trebuie inlocuit. (Mi s-a intamplat si mie exact la fel si am incercat si cu reinstalarea windowsului, dar nu a dat roade. intr-un final m-a anuntat cineva ca este vina hard-ului.) Bafta!

| mihai17998 explică (pentru FkThRz):

Si c-am cat costa un hard? de laptop Toshiba satellite

| FkThRz a răspuns (pentru mihai17998):

Depinde cat de bun vrei sa fie... 250 GB, 500 GB, 1 Terra. Oricum sa spunem in jur de 80-100 lei unul destul de bun.

Pai nu mi se pare scump.Dar un dvd-rom? Ca la dvd rom mi se-a rupt rotita aia de tine cdul fisat acolo si trebuie sa imi cumpar altul.

Si acela poate costa in jur de 50-60 lei. Dar daca ai laptopul inca in garantie, nu sunt sigur ce pot face la DVD-Rom, dar Hard-ul o sa ti-l schimbe.

Eu m-am gandit ca so fi pus praf pe ventilator.Nu l-am curatat niciodata de praf

Normal ca s-o fi pus si praf daca spui ca nu l-ai curatat si sincer nici eu nu fac asta pentru ca nu mi se pare imperios necesar, dar te asigur ca nu ajunge laptopul sa se comporte asa cum ai anuntat in intrebare doar pentru ca ventilatorul este putin prafuit, el avand rolul doar sa raceasca componentele aparatului. desigur poti incerca orice inainte sa te pripesti si sa arunci banii, eu ti-am spus parerea mea din proprie experienta.

Acum am luat si un program de scanare sa incerc mai multe metode

7 răspunsuri: