| GeX a întrebat:

Am un maus SteelSeries Habu, e folosit de ceva timp... 1 )astazi l`am connectat la laptop, toate bune se insateleaza mouse`ul la usb acolo, dar imi arata 2 x`uri. le-am rezolvat, 2) Am luat driveru de pe net sa il instalez sa mearga dar nu mi se aprinde laseru click`u si cu restul butoanelor merg dar laseru nu se aprinde! [ Astept driver mai bun, sau altceva!]

2 răspunsuri:
| viavo a răspuns:

Salut ceea ce zici tu ca nu se aprinde e numai o dioda led model luminos raza de infrarosu nu se vede si are o putere atata de mica incat sa nu afecteze ochiul uman solutia e sa schimbi dioda led si asta numai daca e ars si prin el primeste tensiune szenzorul infrarosu se poate intampla si alt fel depinde de szchema mouse-ului sa fie invers senzorul sa alimenteze ledul ceea ce ar fi mai rau pentru ca senzorul e greu de schimbat acasa asta ar insemna ca poti sa arunci mouse-ul ceva ce nu-ti doresc

| Cristian_Dumitrescu_1980 a răspuns:

Salutare, daca nu ai gasit rezolvare si eventula ai gasit ca este stricat, as avea si eu nevoie de el ..pt carcasa, al meu s-a spart... ne intalnim unde vrei tu daca esti din Bucuresti, daca nu. vb pe mess si dupa poate ne intelegem la o chestie ceva.big grin, oricum scuze de deranj si multumesc anticipat.