| Antony_Philip_1995 a întrebat:

Am un monitor Dell U2410, conectat la laptop prin cablu "displayport" acesta imi face transferul video/audio dar nu face si transferul de date (usb).

Altfel spus, monitorul, are 4 porturi usb, si card reader. Usb-urile primesc curent, dar cand vreau sa ma folosesc de aceste usb-uri din monitor, nu se intampla nimic. Adica nu face transferul de date. Un telefon daca il conectez la usb - din monitor - acesta doar se incarca, nu imi permite sa fac si transfer de fisiere sau orice altceva.

Are cineva vreo idee de ce nu functioneaza? Si ce ar fi de facut?

Răspuns Câştigător
| Claudiu1905 a răspuns:

Trebuie sa gasesti la monitor mufa usb de intrare, trebuie sa fie undeva pe langa mufa video si cablul de alimentare. Cele 4 porturi usb sunt de fapt un hub usb, nu are legatura cu monitorul, e doar alimentat prin monitor

6 răspunsuri:
| Claudiu1905 a răspuns:

Probabil ca trebuie sa pui un cablu usb intre monitor si pc

| Antony_Philip_1995 explică (pentru Claudiu1905):

Am incercat, nu s-a schimbat nimic.

Intr-adevar am gasit o mufa cu simbolul usb, dar nu imi dau seama ce tip este, si unde o sa o conectez ulterior. Uite, am facut o poza
https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/......4122_o.jpg

| Claudiu1905 a răspuns (pentru Antony_Philip_1995):

Link-ul nu merge dar nu-i bai, nici eu nu fac diferenta, e exact ca orice port usb. Trebuie sa faci legatura cu oricare port usb de la pc. Un hub usb nu face altceva decat sa mareasca numarul de porturi usb bazandu-se pe unul singur, si pentru ca acesta primeste curent si de la monitor e foarte bine. Eu am cumparat un hub usb dar nu-l pot folosi pentru ca dupa mai multe zile incepe sa se tot conecteze si sa se deconecteze, e practic inutilizabil, ce are monitorul tau e perfect si face cat jumatate din valoarea lui (daca e de 19")

Am rezolvat.

Trebuie un cablu USB upstream / Usb A- B

| Claudiu1905 a răspuns (pentru Antony_Philip_1995):

Trebuie sa gasesti la monitor mufa usb de intrare, trebuie sa fie undeva pe langa mufa video si cablul de alimentare. Cele 4 porturi usb sunt de fapt un hub usb, nu are legatura cu monitorul, e doar alimentat prin monitor