| Mihai_David_1996_WZbB a întrebat:

Am un monitor Samnsung SyncMaster 943NW de aproximativ 3 ani. Nu am mai patit asa ceva. Am vrut sa mut monitorul in alta parte pe birou si am apasat pe unul din butoanele lui (Nu am idee pe ce buton sau ce combitatie de butoane am apasat) si mi s-a dat imaginea ecranului cu ~1 cm mai in jos.(Am incercat sa fac o imagine demonstrativa http://i44.tinypic.com/d8o5d.png. Ce e cu negru jos reprezinta partea care s-a "ascuns" si cum s-a dat screenul mai in jos, deasupra e un loc liber negru egal cu cel care imi lipseste de pe ecran). Am incercat sa ma duc in control >pannel-Appearence and >>Personalisation-Dysplay-Adjust >Resolution-Advanced >Settings-si am dat la "List all models" de la Adaptor pentru a schimba modelul acestuia. Prima oara am reusit. Screenul s-a reparat...dar dupa ce aprind iarasi calculatorul..aceeasi problema, iar de data aceasta nu a mai mers ce am zis mai sus.

Am tot cautat metode, dar tot timpul aceleasi raspunsuri.
Sper ca ati inteles ce problema am. Daca nu imi ziceti si incerc sa fiu mai explicit...

4 răspunsuri:
| taken a răspuns:

Ai la monitor un buton pe care scrie auto. Apesi auto si gata.

| Mihai_David_1996_WZbB explică (pentru taken):

Am uitat sa precezez ca daca apas pe auto mi se duce ecranul cu vreo 5 CM in dreapta.

| Zurelin a răspuns:

Daca nu stii sa umbli in meniu la monitor ajut eu, daca ai camera web si skype.

| Mihai_David_1996_WZbB explică:

#BUMP: AM uitat sa recizec ca daca dau pe "Auto" ecranul mi se "strica" cu totul. Se duce spre dreapta cu ~5 cm