| IAliveInHell a întrebat:

Salut am un pc cam praf el ase. da merge diferite prostii pe el si ma gandeam sa intreb daca-mi merge vreuna din seriile Saints row.
Am asa:
-Placa video :Asus GT520 Silent
-Procesor: Intel core 2 duo
-Hard de 800
-Memorie de 4 Gb
Tin sa specific ca nu o sa mi-l imbunatatesc deci nu doresc pareri cu daca ai avea aia ti-ar merge sau ceva, daca imi merge vreunul cum il am acum.
Multumesc anticipat. Funda! :3

Răspuns Câştigător
| VladyXR a răspuns:

Sa luam in calcul, pe pc-ul meu vechi am asa AMD A4 Dual- Core 3.ghz boost 3.6 ghz, r7 250x 2gb boost, 4gb1333 mhz, saints row imi folosea doar 300-450 MB din placa mea, la tot ultra 1080P 1920x1080, 30-50 FPS, luand in calcul pe pc-u tau iti faci setari la placa video pentru perfomanta poti rula decent.

6 răspunsuri:
| bogdan324 a răspuns:

Iti va merge orice joc din seria saints row pe low-medium, aproape toate folosesc acelasi engine[in afara de 2]

| SasNetRomania a răspuns:

Salut, saints row 1 si 2 va merge decent in 30-35 fps daca imi mai aduc aminte la vremea aia ce cerinte avea.
Assasins Creed va merge si el, dar doar primul din serie.
In pcul tau oaia neagra este placa video. un core 2 duo si 4 gb ram se descurca acceptabil in cam toate jocurile la rez mica. adica 720 p maxim.
daca aveai macar un 550 de la nVIDIA sau un 5770 de la amd puteai rula cam orice la rez monitorului tau daca nu depaseste 17 inch.

| EnvyU a răspuns:

Ti-ar merge saints row 2, 3, probabil si 4 la rezolutie mica

| IAliveInHell explică (pentru EnvyU):

Si. cam cate frame-uri? asa aprox.

| IAliveInHell explică (pentru VladyXR):

Si. ce-ai spune de assasin's creed?

| VladyXR a răspuns (pentru IAliveInHell):

Ai setarile facute in Nvidia Control Panel + cateva de performanta in Advanced System?

| VladyXR a răspuns (pentru IAliveInHell):

Sa luam in calcul, pe pc-ul meu vechi am asa AMD A4 Dual- Core 3.ghz boost 3.6 ghz, r7 250x 2gb boost, 4gb1333 mhz, saints row imi folosea doar 300-450 MB din placa mea, la tot ultra 1080P 1920x1080, 30-50 FPS, luand in calcul pe pc-u tau iti faci setari la placa video pentru perfomanta poti rula decent.