| DoodyAlexx a întrebat:

Am un pc care nu se mai deschide, in prima faza am crezut ca e sursa dar un led aflat pe placa de baza e aprins la fel si led-ul de la butonul de restart, asta ma face sa cred ca sursa inca duce curent in placa de baza, dar intrebarea mea este, de ce nu se deschide? Sa schimb sursa? Multumesc.

6 răspunsuri:
| CataC a răspuns:

Salut
Nu mai umbla deloc la el si du-te maine la un service, ti-l testeaza ei si vezi exact ce componenta e arsa.
Poate sa fie si sursa, cu sursa arsa mie mi se aprindea becul de control al unui stick usb.
Bafta

| GeoGForce a răspuns:

Frate vorbesc foarte serios nu mai apasa pe nici un buton...sursa e devina iar cand apesi pe buton sursa se supraincarca si explodeaza tot pc. Nu e de gluma ti s-a ars si procesorul mai mult ca sigur du pc. La cineva si nu incerca sa il faci tu daca nu sti iti spun din proprie experienta caci am patit-o

| Alin1009 a răspuns:

Poti fi mai explicit cand zici "nu se mai deschide" adica da sa se deschida, nu da semnal, da semnal dar nu intra in windows, ce scrie, daca scrie ceva.

| DoodyAlexx explică (pentru Alin1009):

Nu, deci apas pe buton si nu se intampla absolut nimic.

| SalcauGeorgeAnton a răspuns:

Incerarca sa muti jump-ul de la clear cmos asa se reseteaza biosul si poate ai noroc dac nu e cu siguranta sursa

| intrebatorul325235532 a răspuns:

Si mie misa intamplat la mine a fost de la placa video