| Liviu97 a întrebat:

Am un PC cu 128 MB de RAM. Cand intru pe facebook, nu imi arata spatiile de completat pentru inregistrare si in stanga, chestiile alea cu un fel de glob. Am instalat si Adobe flash player, dar tot nu merge. Ce sa fac?

6 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Sa folosesti un device mai decent. 128 MB? Atita ram aveam prin 2001... probabil ca bietul calculator nu poate sa incarce cum trebuie pagina din simplul motiv ca e adolescent de-acuma, numai la munca nu ii sta ramu'... tongue
P.S. Daca nici cu IE si nici cu Maxthon nu merge... e clar: alt calculator. Mai din mileniul asta.

| Frone23 a răspuns (pentru KodrutZ):

Nu neaparat din mileniul asta, in mod clar, e nevoie de un upgrade dar nu te gandi la ce e mai nou, poti sa il mai chinui si pe ala cat de cat daca ii mai pui ceva ram, macar 1gb, e in jur de 100ron din cate imi amintesc

| KodrutZ a răspuns (pentru Frone23):

Probabil ca are sistem cu DDR, iar procesorul sub 1 GHz. Nu zic rachete noi dar totusi ala e cam mort. Uite, am pus xUbuntu pe un Athlon XP 1700+ cu vreo 768 MB ram si placa video separata si sincer sa fiu nu sint deloc incintat cum se misca. Bine, o fi de vina si faptul ca am SSD de doi ani si m-am obisnuit sa se incarce mai tot instantaneu...

| Liviu97 explică (pentru KodrutZ):

Mi-am luat un laptop mai bun acum. dar totusi as vrea sa il mai tin si pe ala.

| KodrutZ a răspuns (pentru Liviu97):

Consuma curent cit nu face el. Cu 100 RON iei SH ceva de 3 ori mai bun...

| snzpaul a răspuns:

Se poate să fie și de la browser.
Încearcă să folosești Chrome, dacă nu merge și face aceeleași figuri, testează Internet Explorer. Ultima varianta, update Adobe Flash Player sau folosește Opera.