PC-ul sigur suporta 16gb ram...
Iti trebuie sursa daca vrei sa-i pui placa video dedicata ( poti monta orice placa video vrei daca ii cumperi sursa cu certificat 80+ si protectii - Iti recomand GTX 950 sau RX 460 )
Mda...Sa nu raspunzi.
Ce intrebare ai pus si tu... Vrei ajutor dar nici macar nu ne-ai spus ce buget ai pentru acele componente!
Daca acum iti dau o sursa de 500 lei si un GTX 1070 + 32gb ram DDR3 care in total costa ~3000 lei o sa spui ca nu ai atatia bani
Salut,
Ce ai tu acolo este probabil de la un Asus destul de vechi.
Daca ai schimba procesorul cu unul compatibil, dar mai bun (ex: i7-3770K) + 8GB RAM DDR3 1333Mhz (Placa suporta maxim 8GB) + un GTX 560/660 + Sursa minim 500W. Ai putea scoate ceva pentru stat pe net si jucat câteva jocuri mai vechi.
Problema este ca nu prea merita investiția.
N-ați înțeles...aici nu e vorba de buget.Eu vreau să știu cât suportă placa de bază.Vă dați seama că nu-mi permit chiar orice. Dacă placa de bază suportă 32GB RAM o să-mi iau 16GB. Dacă suportă un GTX mare, o să îmi iau unul mai slab.La fel și la sursă...
PC-ul sigur suporta 16gb ram...
Iti trebuie sursa daca vrei sa-i pui placa video dedicata ( poti monta orice placa video vrei daca ii cumperi sursa cu certificat 80+ si protectii - Iti recomand GTX 950 sau RX 460 )
oDoddeX întreabă: