Nu este o situatie des intalnita, mai intai intreabai daca instalarea noii placi video necesita si schimbarea sursei, daca intr-adevar e nevoie de alta, un model ce nu poate fi montat in acea carcasa, va trebui sa platesti carcasa ori sa dai o diferenta in functie de pretul celei noi, depinde de firma.
Este mATX probabil, depinde in ce conditii ti se acorda garantia, dar achizitionarea unei piese noi, de obicei nu reprezinta un motiv pentru inlocuirea unei componente.
Sursa cred ca e cam slaba,am cumparat-o la un loc cu pc-ul, pc-ul este dintr-o bucata, nu l-am facut din bucati, carcasa este sigilata si nu pot umbla inauntru, nu stiu cum sa aflu de cat este dar banuiesc ca daca imi cumpar o placa video imi va trebui si o sursa noua asa e sursa meahttp://cfile219.uf.daum.net/image/1535F24C4F6AC53F1216AF
si ma intrebam daca cei de la magazin imi vor putea schimba carcasa pentru a putea pune o sursa noua si implicit o placa video.
Multumesc de raspuns!
Cu placere, bafta !
Nu este o situatie des intalnita, mai intai intreabai daca instalarea noii placi video necesita si schimbarea sursei, daca intr-adevar e nevoie de alta, un model ce nu poate fi montat in acea carcasa, va trebui sa platesti carcasa ori sa dai o diferenta in functie de pretul celei noi, depinde de firma.