| Copakbana a întrebat:

Am un Pc destul de bunisor, Placa Video NVidia GT 220, Procesor Intel Pentium 2. 80, Memoria Ram de 2 GB si Win 7. Pe langa asta am un Lg Led nou Full HD. Nu intru in detalii. Am dat jos filme in format HDTV BluRay de 720 sau chiar 1080p, am program bun care reda extensia lor Mkv si ce mai era de facut decat prin cablu Hdmi sa conectez Lg-ul la Pc si sa vad aceste filme la capacitatea lor maxima sau la capacitatea maxima a Lg-ului. Dupa conectarea la Hdmi, Tv-ul imi da ca una din aceste mufe e conectata la Pc, imi recunoaste ca Input si cand o bifez imi pune ca lipsa semnal, deci Pc-ul nu trimite semnal la Tv si IMI IESE FUM si se incalzeste foarte tare cablul. Da un fum si un miros foarte urat de plastic ars. Am mirosit si vine de la sursa. Nnu il trage din interior si-l da afara ci din sursa. Placa video nu se incalzeste, am verificat, nici sursa, doar iese fum enorm de mult. Intrebarea e ce nu duce din toate aceste componente si de ce, pentru ca Tv nu consuma resurse el doar primeste semnal si de ce placa video daca Tv-ul o vede, vede Pc-ul, de ce nu trimite semnal la la plasama. Repet, fumul este mult, urat mirositor. Dupa ce scot cablu Hdmi, clacu merge normal, fumul si mirosul inceteaza.

3 răspunsuri:
| Gabryel32 a răspuns:

Incearca porturile HDMI, daca TV-ul e compatibil cu aceasta functie. Daca nu, incearca sa inlocuiesti cablul!

| Copakbana explică (pentru Gabryel32):

Cablul este bun, il folosesc la sistemul 5. 1 sau de la laptop la Tv si functioneaza perfect.

| Gabryel32 a răspuns (pentru Copakbana):

Placa video/portul e stricat! Du-te la un service! Funda?