Te pot ajuta. Lasă-mi însă un mesaj în privat și vorbim.
Trebuie verificat sistemul în maniera actuală, eventual dacă există posibilitatea de optimizare sau de upgrade a componentelor hardware.
Incearca sa pui si rezolutia de baza a display-ului LA FEL ca ceea a jocului.
Astfel nu va avea nevoie sa faca atatea recalculari de rezolutie, la fiecare cadru de imagine din joc.
Trebuie sa platesc?
Nu.
Am ajuns vremea in care cu 1500 de lei se poate face un calculator de gaming 1080p nou nout...
Pc ul meu este de 1400 de lei
Poti face din bani foarte putini, de acord, doar ca eu nu am reusit sa-i fac un PC de 1080p ultra gaming niciunui client pana acum, in mai putin de 2500 de lei, si ma intrebam cum ai reusit din 1500, ca numai placa video si procesorul ar fi 1000-1200, si asta daca nu ai pretentii de ultra.
Din pacate, odata ce ai dat rezolutia pe minim si setarile, chiar nu mai ai ce sa-i faci.
Pe boosteroid nu este fivem
Ti am lasat un mesaj in privat
Ti am raspuns
Nu exista
Daca vrei ceva imediat cauta pe net cum sa pui Windows ul in cel mai economic mod (nu stiu exact cum se numește-o sa îți arate ca Windows 98 dar fps ul in jocuri va creste cu aprox 10 12 fps.
Iti faci upgrade la pc, ii mai pui ram sa ai macar 8, sa ai macar 2 gb de memorie video. daca ai posibilitatea iti cumperi alt pc
Am 8 gb cu 2tb pe hdd si 2 gb pe placa video si un i5 2500