| NighTy a întrebat:

Salut, am un pc nou, respectiv : 4gb ram, procesor amd 3.9 ghz, placa nVIDIA gt 220 1 gb, monitor Philips/windows 7 ultimate, si am o mica problema. Daca dau pe rezolutia recomandata (1366/768) mi se vede oribil. Daca pun alta gen 1152x864 mi se vede bine, insa difera grafica la jocuri.(daca bag rezolutia recomandata e mai buna grafica). Intrebarea mea este ce as putea face sa mi se vada normal pe rezolutia recomandata? sa pun alt windows, daca da care? Dau funda, multumecs anticipat!

Răspuns Câştigător
| VirusS97 a răspuns:

Păi trebuie să ai driverele plăcii, vezi ce rezoluţii suportă, apoi vezi la monitor căţi inch ai şi care este rezoluţia ideală. Pe aia tree să o pui fest, după mine. La jocuri trebuie să setezi manual eventual. Nu ştiu driverele trebuie să seteze automat.

4 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Să instalezi driverii plăcii video.Îi ai în Automatic updates(să te uiţi şi în important şi în optionals). Succes

| NighTy explică (pentru DeyCj):

Am tot instalat, altceva?

| DeyCj a răspuns (pentru NighTy):

Recomandatul e una şi realul e alta.Trebuie să setezi rezoluţia monitorului la cea la care este monitorul, de xemplu 1024X768.Nu tot ce recomandă Microsoft e şi bun.De xemplu Windows 8 care e praf.

| tz3ava a răspuns:

Descarcati dirverul pentru nVIDIA si schimba rezolutia din program nu din desktop dupa ce instalezi ar trebui sa iti apara in bara de jos