| Leatherleader a întrebat:

Am un PC vechi, cu un procesor AMD Sempron(tm) 2800+ de 1.61 GHz, 768 MB RAM, pe 32 de (bit), placa video NVidia cu 64 MB, iar ieri am instalat pentru prima data Windows 7 Ultimate pe el. Merge bine (normal), mi-am descarcat Avast si Counter-Strike, iar la joc are putin lag. Exista unele riscuri sa mi se arda procesorul, sau daca instalez FIFA 07, GTA, (nu prea multe jocuri, maxim 2-3)...plus inca cateva programe necesare, sa am probleme mari cu Windows-ul?

Care ar fi parerea voastra, sa revin la XP?

Multumesc, ofer funda.

8 răspunsuri:
| K0sti a răspuns:

De cand arde softul procesorul?

| Leatherleader explică (pentru K0sti):

Asa am vazut niste raspunsuri, tot pe TPU.

| K0sti a răspuns (pentru Leatherleader):

Aoleu...meseriasi! La voi tot ce zboara se mananca! Mai ganditi si cu mintea voastra, ca de aia o aveti!

| Cezar_Ciobanu_1967 a răspuns:

Nu! de ce, sa se arda? pur si simplu nu iti merge si atat! procesoarele nu sunt facute sa mearga in sarcina de informatii! cand puterea lor este depasita pur si simplu intra in repaus!

| Satana_Costin_1997 a răspuns:

Revino pe XP nici nu ai cerintele medi la windows 7 ultimate cere 1 gb la minim windows 7 ultimate

| ion1731 a răspuns (pentru Satana_Costin_1997):

Lasa tu xp-ul si cerintele tale, stim cu totii cerintele minime, dar mai stim ca xp-ul e un sistem nasol plin de virusi.

| ion1731 a răspuns (pentru Satana_Costin_1997):

Copile, cine te-a invatat pe tine sa instalezi pe asa un calculator slab aproape cea mai complexa versiune de windows 7? de ce nu ai pus deja enterprise - e ce-a mai complexa si inca mai tare deam sa-ti frineze pc-ul.
Pentru hardware-ul tau recomand un windows 7 starter, home basic sau cel mult home premium si lasa xp-ul cela amarit naibii.

| Satana_Costin_1997 a răspuns (pentru ion1731):

Eu am zis ca nici nu are cerintele minime ca sa functioneze cat de cat windows 7