| DenisIonut01 a întrebat:

Salut, am un procesor AMD Athlon II P360 2.30Ghz si daca caut cerintele la un joc imi spune ca imi trebuie de ex:Sempron 3600+, de unde stiu daca procesorul meu e 3600+ sau cat e? si am o placa video Ati radeon hd 4200 care iar nu stiu daca e de 250 mb sau 512 mb

Răspuns Câştigător
| zer0 a răspuns:

Vezi pe: www.game-debate.com
iti selectezi componentele si iti spune daca poti sa il joci sau nu.

| DenisIonut01 explică (pentru zer0):

Nu inteleg site-ul ala sad primesti funda dar zi-mi unde scrie ca pot juca nu pricep

| zer0 a răspuns (pentru DenisIonut01):

Pai cauti jocul in lista lor. Dai click pe joc si te duce pe pagina jocului. Aici sunt date despre joc in general cerintele jocului si nota lui( trebuie sa fii user premium pentru mai multe detalii) si pe la jumatatea paginii sunt 2 casute unde iti selectezi cpu (procesorul) si gpu(placa video), daca ai laptop bifeaza acolo altfel nu gasesti componentele. Dai ok apoi selectezi cat ram ai, sa schimbi rezolutia trebuie sa ai cont(nu premium) si dupa ce dai click iti da raspunsul:
Bifa galben auri inseamna ca il poti rula la setari high/ultra/extra depinde de joc.
Bifa verde il poti rula cu satari medii spre high.
Bifa gri il poti rula cu setari low.
Un X rosu nu il poti rula.
Totusi daca primesti x lasa un coment cu: "i can run this?" si poate iti raspunde cineva care la incercat si are config. asemanatoare sau stie ce putere au componentele.

PS sunt jocuri la care nu au date si nu poti sa vezi daca il poti rula, dar poti sa la coment.

3 răspunsuri:
| bogdan324 a răspuns:

Pffff,sempron 3600+ e depasit pe langa ce ai tu, acel procesor e single core, al tau e dual core, deci ai cerintele mai mari decat cere jocul