| TwixulDrept a întrebat:

Am un samsung corby big grin si vreau sa-mi bag internet pe mobil. cat te taxeaza sau cat trebuie sa dai? pls

Răspuns Câştigător
| SummerCrush a răspuns:

Depinde de retea. Daca esti pe Vodafone, formeaza *147#, tasteaza 1. Promotie, iar apoi 3. Internet pe mobil ( este 4 euro pe luna) sau 4. E-mail pe mobil ( 2 euro pe luna). Nu am auzit de altceva mai ieftin pana acum, si nu cred ca vei gasi undeva net pe mobil cu doar 2 euro. Parerea meahappy Te pup.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde.si eu am corby. unul roz.si am avut internet pe el, imi lua 2 € pe luna.

| ChRoM a răspuns:

Pai suna la *100# si uita-te la optiuni si vei afla tot ce vreiwinking

| Theeo a răspuns:

şi crezi că dacă ai un corbi negru sau albastru sau cu dungi verzi te taxează diferit? worried thinking

copii, providerul de telefonie mobilă îţi spune tariful... găseşti la fiecare... Orange, cosmote, Vodafone

| ronin33dan a răspuns:

Tu sigur trebuie sa fii blonda si la vreo scoala cu profil mate -fizica! Daca eu am un Nokia E90, oare cu cat ma tarifeaza sa trimit un mesaj la o blonda? Da la o bruneta? Ups... i'am stupid & you...are my mom!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu ma numesc ana si si eu as avea cam aceas dori. dar stiu cat costa. daca esti in cosmote vreo 59 de lei pe luna in Vodafone 65 de lei iar in oringi greo 76