Buna. Te referi la folia de protectie? Daca da, este in jur de 12ron la orice service gsm
Nu este 12 lei, poate decat un fake cea originala e vreo 100 lei.
Hmm,este 12 lei, eu ma refer la folia de protectie, nu stiu la ce te referi tu
Da, draga pentru toti necunoscatorii folia de protectie e in jur de 100 lei, cel putin atat e pentru mobilul meu, iphone 4, poate pentru alte telefoane e mai ieftina! bye
Vai de capul unora... Mai sus ai mentionat folie pentru un Samsung, ai cumva Samsung 4? Penibil. Sa ai o zi buna. P.S: Mai usor cu minciunelele ca iti creste nasul.
Nu! Stii telefonul asta, si toate in general au display, ecran protector si folie. Eu ma refeream la ecranul ala de protectie. Folia am dat-o de mult jos nu are rol decat de a nu se zgaria ecranul si ecranul protecto protejeaza display-ul. Pe mine ecranul ma interesa!
Fata cred ca ai capul din carton , stiu asa esti tu mai impertinenta de obicei ( cred ca ti-au zis mai multi ) daca nu ma crezi ca am iphone 4 ceea ce tu nu ti-ai putea cumpara niciodata ( viata ta valoreaza mai putin decta telefonul meu ) shut up! ( app doresti o poza cu iphone -ul meu )
Sent from my iphone 4 via tapatalk
Doamne,esti vai de tine! Ma baiatule,du-te la un psiholog. Stai linistit in legatura cu Iphoneul,am avut mai multe telefoane decat ai tu degetele Eu m-am referit la faptul ca tu ai scris in intrebarea ta de un Samsung,nu de un Apple, cap patrat. P.S: Mai mananca, cresti si ne auzim.
Mucles
. Atat de duce capul, atat zici.
Pai am invatat de tine )
Nici macar nu ai o coerenta in ceea ce spui.Esti un caz pierdut. Adio
Pentru ca tu esti impertinenta,
Henegar_Emil_Andrei_1998 întreabă:
Lavinia_Cristina_ întreabă: