| ElleAhx a întrebat:

Am un Samsung corby si vreau sa-l conectez la pc prin usb. am downloadat samsung pc studio (folosesc windows 7) si l-am instalat, insa cand vreau sa conectez telefonul imi zice sa selectez modul d conexiune pentru pc, dar modul este deja selectat. oricat am incercat nu merge. cv sfaturi? va rog

5 răspunsuri:
| JustCosmin a răspuns:

Daca telefonul este setat pe stocare masa,nu o sa-ti mearga cu Samsung PC Studio, ci o sa-ti apara o partitie in care o sa vezi ce ai pe cardul de memorie din telefon. Daca telefonul este pe PC Studio Samsung, atunci o sa-ti apara in programul Samsung PC Studio ca este conectat.

| ElleAhx explică (pentru JustCosmin):

E setat pe pc studio si tot nu merge. tu ai corby?

| JustCosmin a răspuns (pentru ElleAhx):

Nu e nevoie sa am Corby. Meniurile la telefoanele Samsung, seamana. Incearca sa folosesti cablul respectiv si la alt telefon si vezi daca face la fel. Daca nici la al doilea telefon nu merge, e clar o problema de la cablu.

| dmrtr a răspuns:

Si eu am Samsung corby. nu stiu ce are telefonul tau de nu merge findca eu nu am cblu usb pentru el. tu de unde ai cablu?

| ElleAhx explică (pentru dmrtr):

Pff. nu mai stiu l-am cumparat de la cineva. cablul e bun dar nu stiu ce are. nici eu nu folosesc cablul pentru transfer de fisiere, folosesc bluetooth, dar am vazut pe net ca poti sa-ti faci sistem de operare android pentru cory, dar merge numai cu cablul usb.