Incearca o resetare a telefonului. Dar sa fie telefonul conectat la internet si sa stii contul si parola de la gmail ca sa nu pierzi contactele.
Am dat resetare.Am pierdut timpul degeaba.Tot am acea problema.La garantie tot reset a zis sa dau.
La prima "vedere", adica dupa simptomele pe care le-ai descris ca le-ar avea aparatul, de resetare ar fi fost nevoie.
Daca nici asa nu merge -dupa cum ai spus- atunci aparatul trebuie desfacut si verificat cu de-amanuntul. Si aici ma gandesc ca poate camera nu mai face bine contact cu placa de baza. Sau poate chiar camera in sine sa se fi defectat. dar toate aceste lucruri trebuiesc verificate.
Mergi cu el la service ca sa-l desfaca. Dar du-te la unul de incredere.
Si multumesc pentru funda. Nu o meritam, mai ales ca nu s-a rezolvat problema. Dar sper sa se rezolve.
Succes!
Crezi ca daca il duc la garantie este bine? Adica prima data au zis sa dau un factory reset.Am dat si tot nimic.Am facut si ultimul up-date si tot nimic.
La garantie se va rezolva problema: ori ti-l repara, ori iti da altul nou, ori primesti banii inapoi pe el. Cam aceasta este ordinea.
As vr sa il repare sau altul nou, nu banii
Oricum banii ti-i vor da doar in cazuri extreme - in care nu se poate repara, sau nu mai au pe stoc un model asemanator.