| LilTunechi a întrebat:

Salut am un Samsung Galaxy Mini si mai nou de vreo 1-2 luni merge foarte greu adica dureaza mult cand dau inapoi ba merge bine ma dureaza 5-6 secunde la comanda se msica mai greu apar unele erori(Adica nu pot raspunde la telefon sau nu il pot debloca. Vreau sa stiu ce as putea face sa mearga bine un reset se poate ceva sau nu stiu in rest merge foarte bine dar merge asa parca sacadat... Daca aveti uns fat Multumesc Mult Anticipat

Răspuns Câştigător
| Dem0N a răspuns:

Salut in primul rand si in al 2-lea rand poate ai prea multe softuri sau jocuri ce ocupa memorie multa instalate.Eu n-am telefon touchscreen deci nu prea stiu cum e treaba dar un prieten a avut aceasta problema si a rezolvat-o stergand unele softuri de care navea nevoie. Acum i se misca telefonul foarte bine fata de cum era inaintebig grin funda?

| LilTunechi explică (pentru Dem0N):

Nu am multe plicatii am avut multe dar le-am sters...ma gandesc ca de atunci de cand am avut multe nu-si mai revine si merge greuthinking
Si androidul l-am actualizat acum 2 luni si nu sunt alte updateuri...

3 răspunsuri:
| sltlp a răspuns:

Pai asa se intampla cand il umplii de aplicatii. Incearca sa pastrezi doar aplciatiile esentiale, restul stergele. Apoi un update la andoid nu ar strica

| Hyōhaku a răspuns:

N-am Samsung dar incearca un reset sau un upgrade la android.presupun ca are android