Salut, incearca sa-i rescrii softul cu un firmware de pe Sammobile.com, atentie la modelul exact de S4 ca sunt mai multe si la tara ca sa alegi firmware-ul corect. Instalezi Odin si il scrii prin USB, ai acolo tutorial, faci exact cum e descris. Daca si dupa resoftare se blocheaza cand dai pe camera din fata cel mai probabil este defecta si ori renunti la ea ori mergi cu tel. la service pentru reparare/inlocuire.
Când ai zis că "ai șters datele", te refereai la ștergerea lor manuală sau la efectuarea unui Factory Reset? Dacă nu ai încercat până acum, înainte să mergi cu el la un service dă-i un Factory Reset (în speranța că o aplicație / virus ți-a cauzat problema). Dacă, în schimb, nu merge, cel mai bine este să duci telefonul la un service autorizat.
Nu pot sa imi fac cont, imi zice ca nu e corect anti-spam, dar am pus alea unde trebuie.
Ii dai regenerare la codul de verificare pana reusesti. Am patit si eu pe unele siteuri, sunt asa "schimonosite" literele alea ca nu am reusit din prima.