Deci pe ecran ai asa : sus ai bara aceea cu semnal, ora, bateria etc. Mai jos ai o chestie unde scrie widget apoi mai jos ai tastatura, contacte si mesaje. Acum din intrebarea ta nu sunt sigura ce vrei sa zici... vrei sa muti widgeturile de pe ecran sa le faci sa dispara sau sa pui pe ecran widgeturi? In fine ...deci daca vrei sa ai widgeturi pe ecran dai acolo unde scrie widget apoi iti apar jos toate alea iar tu iti alegi pe care le vrei.Ca sa le pui pe ecran alegi una dintre ele ti apasat pe ea si o muti pe ecran apoi dai unde scrie gata.sus.Ca sa iei widgeturile dp ecran dai tot la widget ti apasat pe widgetul pe care vrei sa il elimini de pe ecran pana cand are in jurul lui o linie galbena, iar apoi il muti de unde l-ai luat iar apoi apesi tasta "gata". Daca doar vrei sa il pui in alta parte a ecranului faci acelasi lucru : apesi pe widget, ti apasat pe care vrei sa il muti pana cand ai o linie galbena in jurul lui apoi il muti in alta parte apoi apesi " gata " . Sper ca ti-am fost de ajutor:d nu am inteles chiar ce vrei sa faci cu widgeturile dar ti-am spus cum sa le elimini dp ecran, cum sa le pui si cum sa le muti in alta parte a ecranului. Sper ca te-am ajutat :* E fain telefonul si eu mi l-am luat de curand