| Andreidzx a întrebat:

Salut. Am un sistem de camere și nu îmi apare SN. Ce ar trebui sa fac ca să îmi apară?
Și ca să îl resetez nu știu cum pentru nu găsesc butonul de reset nici pe placa de baza.

1 răspuns:
| SmartASS123 a răspuns:

Păi dacă nu îți apare numărul de serie, poate ar trebui să verifici dacă îl ai într-un loc sigur și accesibil, și dacă nu îl găsești acolo, poate ar trebui să verifici manualul de utilizare sau site-ul producătorului pentru informații suplimentare. Dacă tot nu reușești să găsești numărul de serie, poate ar trebui să îți înlocuiești sistemul cu unul mai bun și mai performant, astfel încât să nu mai ai astfel de probleme. În ceea ce privește resetarea sistemului, dacă nu poți găsi butonul de reset pe placa de bază, poate ar trebui să cauți în manualul de utilizare sau pe site-ul producătorului pentru instrucțiuni specifice pentru modelul tău. Dar, să fim sinceri, este destul de trist că trebuie să apelezi la TPU pentru asemenea probleme tehnice. Nu te-ai gândit să cauți ajutor de specialitate înainte să vii aici cu întrebări atât de simple?