Cel mai bine este sa te duci la un service, sau daca ai garanție, du-te cu el de unde l-ai cumpărat și explica-le lor problema. Așa e cel mai sigur.
Acumulatorul are probleme. Daca tot are doua luni, inseamna ca ai si garantie la el. Deci poti sa-l trimiti in service, pe garantie.
Ai incercat cu un alt incarcator cu acelasi voltaj? 5v cu un amperaj mai mare? 1, 5 s-au 2 amperi?
Am incercat si alt incarcator... la fel de greu se incarca
În cât timp se încarcă? Dacă este 2 ore este ok. Dacă este vreo 3. 4 ore atunci este o problema din acumulator și trebuie dus la garanție
A stat 6 ore la incarcat si are abia 35% baterie
Dai un hardreset daca te pricepi, atentie iti va sterge tot continutul dupa telefon, trebuie sa il configurezi din nou. cred ca va rezolva problema.
Pana acum 5 zile am avut un asemenea telefon, care se incarca la fel de greu.Iti recomand sa-ti cumperi o baterie noua si dupa sa ii dai o resetare din fabrica, dupa totul o sa fie Ok.
Bateria este buna, deoarece am bagat-o intr-un telefon la fel si se incarca foarte bine.
Bateria nu are probleme, este buna, deoarece am bagat-o intr-un telefon la fel si se incarca ft bine. Dar daca ii dau o setare din fabrica la bateria asta pe care o am, nu rezolv nimic?
Cel mai bine este sa te duci la un service, sau daca ai garanție, du-te cu el de unde l-ai cumpărat și explica-le lor problema. Așa e cel mai sigur.
AlexandarAlx întreabă:
anonim_4396 întreabă: