Daca s-a dus displaiul, te costa numai 1200 ron displaiul. fara manopera.la diagonala de 81 cm.
Depinde poate fi ecran plasma care nu e atata de scump si e posibilitatea sa se *scurga* culorile daca e plasma pentru are un gas daca l-ai atins mai tare pocneste si se evapora si apare fenomenul curcubeu daca e lcd e cum zici u 1200 ron
daca e ecranul e OLED poti e undeva la 500 euro la diagonala 81
Imi dau seama, am si eu un Toshiba stasia parca, si are un cerc vrde sus in partea dreapta, si costa ecranul vreo 12 milioane fara manopera.mai bine iau altul.la lcd, se inegreste, cand se duc cristalele.a tras ciinele un pumn in ecran.a pierdut meciul echipa favorita!
o fi fost steaua dinamo stapanu o schimbat prgramu
lcd se inegreste dar restul ecranului merge cu dungulite
Protectia nu e sparta e spart ecranul daca apare curcubeu
si nu da vina pe caine
o sa coste ceva depinde de modelul tv ingeneral costa cat uul nou
Pai daca nu este nici o zgarietura pe displeiul Tv-ului (Cum ar fi atigerea cu ghearele) inseamna ca nu este e la catel . Pai daca e in garantie fugi cat mai repede cu el, daca nu, nu iti pot spune un pret dar nu este scump
Mult noroc!
Sa iti dau un exemplu
Cand apesi are pe ecranul telefoanelor ramane o mica pata, depinde si de sticla telefonului, ei bine aceeasi chestie s-a intamplat si la televizor : cainele tau a lovit televizrul, sticla nu s-a spart dar s-a spart ceva sub sticla care contine un lichid, acel lichid s-a scurs si a dus la imbinarea culorilor si seamana cu un curcubeu
FUNDA?
S-au varsat culorile! bah m-ai spart! cel mai prost raspuns ai dat! mai vrei si funda!