| Bulucisorin20 a întrebat:

Salut am un tv Samsung seria 7 127cm.Are cineva idee de ce îmi apar pe ecran niste dungi fine orizontale care se tot mută? Oare sunt semne că se va strica? Menționez că tocmai ce a ieșit din garanție!

2 răspunsuri:
| helpforyou a răspuns:

Ai incercat sa reglezi fin programul? Banuiesc ca nu este la fel pe toate programele. Eu tot Samsung am si am facut asta.

| Junniorrr a răspuns:

Există mai multe cauze posibile pentru apariția de linii fine orizontale pe ecranul televizorului dvs. Samsung Seria 7 de 127 cm. Unele dintre acestea pot fi:

Probleme cu cablul sau conectorul video: asigurați-vă că conexiunea video este solidă și că cablul nu este deteriorat.

Probleme cu placa de circuite: dacă acestea sunt defecte, acest lucru poate cauza apariția de linii fine orizontale pe ecran.

Probleme cu tubul de imagine: aceasta poate fi o cauză comună pentru apariția de linii fine orizontale pe ecran.

Probleme software: în unele cazuri, o actualizare software defectuoasă poate cauza probleme cu afișarea imaginii.

Este recomandat să verificați toate aceste cauze posibile și, dacă nu reușiți să identificați problema, să contactați un serviciu de asistență tehnică pentru a diagnostica și a repara televizorul.