| Alecs11 a întrebat:

Salut, am un Vodafone smart 3 (Vodafone 975) iar cand il aprind imi intra in Android system recovery. Din pacate nu am garantie la telefon. Am fost la mai mult de 5 service-uri si nu au putut sa il faca. Aveti vreo idee prin care sa il fac? un service foarte bun din Bucuresti?

4 răspunsuri:
| MultiCore a răspuns:

Cea mai comodă alegere ar fi să schimbi placa de bază a telefonului, care te costă ceva. Ai încercat să dai un Factory Reset? Nu știu dacă va funcționa, dar în acest moment, nu prea ai ce pierde. Aștept să revii să îmi spui dacă a mers.

| Alecs11 explică (pentru MultiCore):

Comenzile le pot efectua dar nu au nici-un efect. Am inteles la service ca nu este o problema hardware ci una software big grin

| MultiCore a răspuns (pentru Alecs11):

Dacă era de Software, și dacă tu nu ai fi făcut root / instalare Custom ROM (după cum presupun că nu ai făcut), având ROM-ul din Stock, un Factory Reset ar fi trebui să ți-l aranjeze. Eu tot sunt de părere că este de Hardware dacă nu ai instalat Custom ROM.

| Alecs11 explică (pentru MultiCore):

Nu am instalat nimic. Curiozitatea mea este alta, s-a aprins o singura data normal dupa ceva timp care nu mi-a mers. L-am stins sa bag cartela in el si a revenit la aceeasi problema thinking