Pai temperaturile sunt decente pentru HDD, cat despre cooler gasesti cu caru la 20 ron pe okazii, dar nu o sa fie wow, o sa scada circa 2-3 grade,nu se merita, mai bine mai pui un cooler in fata carcasei si ai rezolvat problema, cat despre placa video, depinde de brand, daca ai 9800gx2 sau 8800gtx 60 de grade ii super bine, detaliaza mai mult te rog, cheers
Placa video este una destul de simpla, Leadtek WinFast PX8400GS ( http://www.pcgarage.ro/......r3-64-bit/ ). :)
Cam mare temperatura placii video,scoate-o, curat-o si aplica-i o pasta cat de cat buna, bine acum depinde, daca ai temp aceasta in full load este ok, daca este in idlle nu-i bine deloc.
Merci mult , poți sa îmi recomanzi un alt cooler pentru ea?
Pai sincer,un cooler aftermarket o sa coste nitel,per total nu se merita investitia deoarece,cooler plus pasta plus vanzarea placii,ai lua cu usurinta ceva mai evlouat, care sa aiba temperaturi decente, ce-ti pot pune este sa dai capacul lateral jos, si sa pui un cooler sa bata spre ea, sau daca lasi capacul, sa pui un cooler de 80-120mm in fata carcasei sa ai un airflow decent, dar incerca sa o cureti si sa pui un cooler sa bata spre ea, deoarece nu se mai merita sa investesti in ea, iar daca nu-ti da artefacte este ok.
Merci mult , îmi poți recomanda un cooler nou pentru placa video?
Mulțumesc!
p.s. : nu lua în seama al doilea reply
Pai la cat e deschis si la ce temperaturi ai, eu nu vad care e problema. temperaturile sunt foarte bune la ce prarpad de caldura e in zilele astea
Tot cam asa am si eu..cu cateva grade mai putin.
conteaza si cate ore sta aprins sistemul..si cat e de folosit in itmpul asta. de obicei si praful impiedica racirea ( mai ales pe cooler ). deci pentru racire, o curatare pe interiorul carcasei, si sa fie cat mai aerisita. Cam asta e de baza. funda?
Man,sistemul e folosit 80%-90% din timpul în care este deschis (8h-12h /zi). Faza cu praful o știu, vroiam lucruri mai concrete pe cum un ventilator pentru HDD or something.