Bineinteles ca incet incet SSD va lua locul HDD ului si preturile vor scadea considerabil
Cine are atatia bani, nevoie de viteza si un pc racheta, si-l cumpara. Acum cativa ani tot asa ma intrebam si eu : ''wow cum ar fi sa am un hdd de 500-1tb''. Deja au inceput sa scada dramatic preturile ssd-urilor, nu mai sunt atat de piperate la pret cum erau acum 2 ani. HDD-urile sigur vor fi inlocuite ce un sdd. Adevarat, dar daca ai nevoie de stocare, in ziua de astazi nu-ti iei un ssd de 1tb, de banii aia iti iei 4hdd-uri a cate 4tb fiecare!
Bft!
Eu am un HDD de un 1 TB pentru ca imi trebuie, nu pentru ca e moda sa arunci banii pe fereastra.
Cine achizitioneaza produse pentru ca e la moda ar merita sa-l loveasca un fulger. Unii nu-si gasesc de munca, dau bani grei pe medicamente, iar altii se spala cu banii pe cap.
Pana si un procesor i7 e prea fancy stuff pentru multa lume. Multi doar au o manie de a cumpara ce e scump, ca sa se dea mari ca ar avea cica ceva bun, nu ca ar avea nevoie de mai multa performanta.
Am sa trec peste faptul ca nu stiu nimic despre SSD-uri si HDD-uri si am sa spun ca numai un idiot ar plati atat.
Pai atunci mai invata care e diferenta dintre SSD si HDD si pe urma ai sa vezi ca isi merita banii
barbar întreabă: