| Andreea930 a întrebat:

Am vorbit cu cei de la service, manopera este între 120-150 lei. Și placa 1104 euro, pentru laptopul packard bell, nu mai merită să îl repar, cu banii aceia îmi cumpăr altul. Voi de care îmi recomandați să îmi iau și mai ieftin? Că nu o să îmi cumpăr eu la 2700 lei. Am văzut pe altex și eMAG că sunt de la 949 în sus, Lenovo 949 lei, HP 1300 lei. Sau Asus 1200 lei.

Răspuns Câştigător
| M4RK a răspuns:

Depinde pentru ce folosesti laptop-ul, daca il folosesti doar pentru a naviga pe internet, Facebook. e bun si un laptop de 1000 lei, daca vrei sa te si joci pe el jocuri iti trebuie un laptop cu procesor, memorie, placa video mai performante undeva peste 2000 lei. Ca marca eu iti recomand ASUS.

| Andreea930 explică (pentru M4RK):

Pentru a naviga pe internet, am mai văzut că sunt și cu memorie mică! Jocuri pe net caut și mă joc nu descarc.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru M4RK):

Si de ce recomanzi Asus ma rog? SI eu am Asus, mi-au trecut multe prin mina, dar daca e sa recomand "marca" si nu un model anume, atunci as merge pe Lenovo sau Dell fara sa stau prea mult pe ginduri. Pina si Acer e mai putin jalnic ca brand per total fata de Asus.

| Andreea930 explică (pentru GabiDumitrescu):

Cred că este și Asus bun are o vecină de-a mea, Lenovo iar are sora mea! Și am avut și eu un telefon Lenovo a1000 îl am și acum. Mi se pare jalnic! Merge greu se blochează poate să facă așa și laptopul.

Dell tot la fel, nu prea mi se pare bun. A avut prietena mea!

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Andreea930):

Ce model? Cum l-a folosit, ce probleme a avut? Daca cumperi modele low-end ca A1000 ala si dupa aia te plingi, sa avem pardon. Legat de laptop, daca il folosesti in brate sau pe o patura cit sa fiarba componentele in el si apoi te plingi ca se strica... sa avem pardon.

Mie nu îmi place Lenovo, i l-am dat unchiului meu telefonul! Păi laptopul cum vrei să îl folosesc? Pe masă îl folosesc. Nu în pat, îl mai pun și în pat rareori!

Nu ti-a placut fiindca era un telefon de doi lei. La pretul ala probabil nu ti-ar fi placut nici un brand. Si mai ales amesteci telefonul care nu ti-a placut cu laptopurile Lenovo. P.S. Daca il folosesti pe masa si se aeriseste ok, atunci nu e bai. Daca il folosesti pe masa si e sufocat de vreo fata de masa pufoasa, nu e ok. Are nevoie de spatiu pentru aerisire.

| aXy99 a răspuns (pentru M4RK):

Pentru gaming 3000+

18 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Daca iti iei telefonul asta nu mai ai nevoie de laptop: https://www.emag.ro/......DJV12VBBM/

| Andreea930 explică (pentru anonimg):

Tu îl ai pe acesta? Tot aș mai avea, eu de obicei când este la încărcat telefonul, obișnuiesc să stau pe laptop. Da, arată bine, ecranul ca la Iphone X, zici ca este iphone! Dar costă și prea mult și nu îmi permit.

Degeaba sunt scumpe, că orice telefon se strică?

Intii zici ca orice telefon se strica, apoi zici ca ai si acum un telefon din preistorie. Hotaraste-te!

| anonimg a răspuns (pentru Andreea930):

Eu il am pe acesta: https://www.emag.ro/......D28NHJBBM/
Pana la urma iti iei dupa cum iti permite buzunarul.

Păi zic că așa este, eu am un Samsung j5 2016 a făcut 2 ani. Și cel Lenovo a1000 mie nu îmi place! Are 5 ani, l-am dat unchiului meu.

Mda, așa este! Eu aș opta pentru a6 2018 happy

| aXy99 a răspuns:

Despre ce placa e vorba?

| Andreea930 explică (pentru aXy99):

Placa de bază a laptopului

| aXy99 a răspuns (pentru Andreea930):

Ce placa de baza are laptopul tau de costa 1104 euro? laughing
Nici nu cred ca exista astfel de placi de baza pentru laptopuri. Si chiar daca ar fi, inseamna ca si laptopul tau e un monstru de peste 10000 de euro, deci ai putea sa iti permiti sa il repari sau sa iti iei unul de minim 1000 de euro. Nu? Am inteles eu gresit?