Ai windows-ul pe 32-bit, nu poti instala direct din pc windows 64-bit peste cel de 32-bit. Il pui pe un stick/dvd si il instalezi normal.
Faci un CD bootabil cu windows 64 bit ca aici -> http://www.videotutorial.ro/? p=333
Apoi aici ai un tutorial de instalare
http://www.tutorialepc.ro/cum-se-instaleaza-windows-7.html
Succes!
Fa un cd bootabil cu varianta de windows preferata si vei putea instala.
ps. windows pe 64 biti recunoaste peste 4 gb ram nu cel pe 32biti(x86)
pastreaza pe hdd cel putin doua partitii, e mult mai bine decat sa ai una singura.
Wind tau cel aia si vrei sa il instalezi nu este bun. Ceva nu merge, are ceva naspa si ca urmare nu este bun, nu poti instala.Referitor caai nu stiu ce pe cebiti si etc astea sint povesti.Indiferent ce wind ai avea si pe citi biti poti instala ce tu vrei fara nici un fel de problema.Singura chestie este ca procesorul sa fie capabil sa lucreze si pe 64 de biti. Daca ruleaza si pe 64 si pe 32 de biti atunci poti instala orice wind nu conteaza ce ai actualpe calculator.Sa instalezi intra in bios seteaza sa booteze dupa dvd-rom, pui CD-ulcu wind in unitate si iesi din bios cu salvare tasta F10 si atunci sigur o sa plece si vei putea instala. ormatezi hardul tot, estergi orice partitie, elimini orice moft, enspe mii de partitii nu te ajuta cu absolut nimic, ba mai rau iti face te incurca si incurca si calculatorul.Cauta in america si daca tu gasesti oriunde un calculator care sa aiba mai mult de o singura partitie eu maninc acel calculator. Vorbesc aici de orice calculator cae nou ca are 100 de anica e la magazin sau la om acasa, toate au doar o singura partitie.Fa asa instaleaza fresh si dupa sa spui ca nu e bine.Nu cred ca nu are cum sa nu fie bine.Asa se instaleaza un wind care nu va avea probleme nicicum.Nu conteaza de undeai acel wind te asigur ca iti va merge struna daca instalezi plecind din biso, formatat hardul tot si instalat fresh.Bafta oricum.
Baga-ti windows pe x86 biti ca sa iti mearga! Daca ai windows pe 32 biti nu poti baga peste el unul de x64. Am avut si eu aceeasi problema, baga-ti windows pe x86. Ai si avantaje mai multe :
-Iti recunoaste toata memoria RAM;
-Gasesti mai usor programe pe x86 decat pe x64.
Sper ca te-am ajutat!