| Måryán363 a întrebat:

Salut,am windows 10 si am 4GB Ram, dar imi spune cand dau click stanga pe my computer ca am decat 3 (usable) cum pot face sa recunoasca toata memoria Ram adica sa am 4 GB ram

9 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Poate e pe 32 de biti (x86) in cazul asta treci pe o versiune pe 64.
Intra si in bios si vezi sa nu fie 1 gb din ram alocat pentru placa video integrata.

| Måryán363 explică (pentru ROB3RT89):

Este Windows pe x64, alte modalitati?

| ROB3RT89 a răspuns (pentru Måryán363):

Ti-am zis sa te uiti bine in bios, nu in advanced setting!

Bula
| Bula a răspuns:

Daca din BIOS ai alocat memorie pentru placa video si/sau alte dispozitive, atunci Windows-ul "vede" doar memoria ramasa.

| JustAskingBruh a răspuns:

Scrii in bara de start msconfig dai enter intrii la boot dupa advance options si de aici te descurci

| CodeNameAlpha a răspuns:

Placa video integrata iti ia 1gb de ram.

| Måryán363 explică (pentru CodeNameAlpha):

Am un HP Pavilion DV7...am dat click stanga pe desktop-display setting-advanced setting si imi arata ca placa video nu are rezervat scrie 0 mb.

| SkittlesP a răspuns (pentru Måryán363):

Hmm... Uita-te la memorie instalatalata la proprietati, daca exista in windows 10

| Catalin_Oancea_1997 a răspuns:

Intri la _Start_ si scrii _Run_ acolo o sa iti apara sa scrii ceva eu zic sa scrii msconfig si o sa-ti apara o fereastra si apare :general,boot, services, startup, tools.Dai pe _boot_ si jos o sa iti apara _advenced options_, acolo este in dreapta sus Maximum memory si in casuta aceea scrii ca maxima memorie 4096 si dupa debifezi casuta. Dai _ok_ dupa _apply_. O sa-ti ceara un _restart_ dar nu sa stearga programele, doar sa se salveze memoria maxima ram! Doar asta stiu! Sper ca te-am ajutat!